woensdag 6 juli 2011

Woning presentatie toepassen ja of nee?

Uw woning verkoopt gewoon makkelijker als u de juiste emotie weet te raken van de koper. Hoe mooi uw woning ook is het blijft persoonlijk.

Bekijk de volgende foto's eens. De woning was heel mooi ingericht, maar er kwam geen koop uit. Na de metamorfose zag de woning er neutraal en ruimtelijk uit en deze werd, binnen 3 maanden, een maand geleden wel verkocht.

1
2

In dit geval hebben we de metamorfose toegepast na de verhuizing van de eigenaren, maar een metamorfose kan ook met uw eigen inrichting. Een groot misverstand hierin zijn de kosten. Verkoopstyling is een dienstverlening met als uitgangspunt geen kosten maken en indien nodig alleen daar waar nodig. Het is voor iedereen bereikbaar. In onze bedrijfstak is het zo dat 80 tot 90% van de woningen onder de € 300.000,-- een advies vragen. Vraag een consult aan.
De prijs van een consult ligt bij de meeste verkoopstylisten onder de € 200,--

Wat levert het u allemaal op. Bladzijden vol met tips en adviezen waar u zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast hebben de meeste verkoopstylisten een heel netwerk aan bedrijven die u kunnen helpen bij de metamorfose. Denk hierbij aan schilders, klusbedrijven, tuinman, verhuisdienst, enz. Zijn er meubels of accessoires nodig om de metamorfose compleet te maken dan kunt u die meestal huren bij de verkoopstyliste. Voordeel is dat u de juiste spullen in huis krijgt voor de metamorfose en na de verkoop bent u weer van de spullen af.

Wees slimmer dan andere verkopers en win advies in.

Met vriendelijke groeten,
Karin Ballizany