maandag 9 mei 2011

Ervaringen met verkoopstyling door Inzicht Woonadvies

“Met de verkoop van onze woning in Oosterbeek hebben wij hulp gekregen van Sandra. We hebben dit als heel positief ervaren, ze communiceert duidelijk en is heel open. Het advies dat Sandra geeft is goed uitvoerbaar en voldeed aan onze verwachting. Op zich zijn het logische zaken die ze benoemt die je echter zelf niet meer ziet als je er woont. We hebben het advies nagenoeg geheel uitgevoerd. Verkoopstyling komt de woningpresentatie zeker ten goede en heeft daarmee een meerwaarde. Wij zouden het dan ook absoluut aanbevelen aan mensen die hun huis nu in de verkoop zetten, sterker nog: we hebben het al diverse keren aan anderen aanbevolen”.
De heer en mevrouw Bakker, Oosterbeek

“Sandra is een erg kundige verkoopstyliste die zorgt draagt voor een optimale woningpresentatie. Ze kan goed luisteren en weet de mensen te motiveren om haar advies uit te voeren. Daarbij laat ze de mensen zoveel mogelijk gebruik maken van de aanwezige spullen om zo de kosten te minimaliseren. Bovendien beschikt Sandra over een goed netwerk van samenwerkingspartners”.

De heer Eerden, Arnhem

“Dankzij een paar simpele aanwijzingen van verkoopstyliste Sandra, hebben wij bepaalde kamers praktischer ingedeeld. Bovendien heeft zij een aantal muren van een passend kleuradvies voorzien. Wij zijn erg blij met het resultaat!”.

Esmee, Arnhem

“Het verkoopstylingadvies van Sandra is heel prettig verlopen. We hebben ook bijna alles opgevolgd: de uitvoerbaarheid was prima. In ons geval was het niet echt veel werk, maar het gaat natuurlijk vooral om de boodschap: een gelikt plaatje ervan maken.

We hebben je al aanbevolen, tegen iedereen aan wie we vertellen dat de verkoop zo snel ging vertellen we ook dat we een verkoopstylingadvies hebben gehad. (Zullen we blijven doen hoor!)

Wij vinden dat verkoopstyling zeker meerwaarde heeft. We hebben veel op funda gekeken en soms ziet een woning er echt niet uit. Dan kun je zeggen dat je daar "doorheen" kijkt maar dat gebeurt echt niet”.

Carla en Ronald, Arnhem

“We vonden het verkoopstylingadvies van Sandra erg leuk. Een deel van de dingen die ze zei, hadden we eigenlijk al wel verwacht, maar ook een heel groot deel niet. De meeste adviezen zijn zeer goed uitvoerbaar en niet te kostbaar, denk aan het verschuiven en herschikken van meubels of het anders neerzetten van accessoires. Wij hebben het advies deels uitgevoerd. De dingen die we niet uitgevoerd hebben, hebben eigenlijk in alle gevallen te maken met het kostenplaatje.

Verkoopstyling komt de presentatie zeker ten goede. Ook mensen met wat minder ruimtelijk inzicht kunnen zich nu een beter beeld vormen van de ruimtes.

Er zijn altijd dingen die je zelf over het hoofd ziet of waar je zelf blind voor bent omdat het immers je eigen huis en spullen zijn. Dan is het zeker aan te raden om een keer met een stylist(e) door je huis te lopen”.

Luuk en Annelies, Oosterbeek

“Sandra heeft ons geholpen bij de verkoop van onze woning in Noordwijk. Ik was toch wel heel benieuwd wat de adviezen zouden zijn, want je denkt dat je het zelf wel weet, maar toch er zaten er hele leuke tips bij, zo leuk zelfs dat ik graag advies wil zodra wij een nieuw huis hebben gekocht.
We hebben zoveel mogelijk alle tips uitgevoerd maar konden niet alles doen wegens tijdgebrek.
De adviezen zorgen ervoor dat je net de puntjes op de i zet en Sandra wijst je op details, weliswaar kleine dingen maar wel belangrijk.
Wij letten nu ook meer op hoe huizen er uit zien die te koop staan en als je sommige huizen ziet dan lijkt het me zeer verstandig om daar Sandra eens op af te sturen!”

Léon & Sylvia, Noordwijk

Verkoopstyling door Inzicht verkoopstyling uit Arnhem.
Meer informatie